Rehabilitering

Rehabilitering av hus

Rehabilitering av bolig

Vi utfører en rekke rehabiliteringsoppdrag, inkludert skifte av dører og vinduer, etterisolering, skifte av kledning og alt annet som kreves for å gi boligen din et nytt liv.

Over tid vil bygninger naturlig slites ned og kreve en oppgradering. Det kan være badet eller kjøkkenet som trenger en oppgradering, eller byggets fasade som trenger et friskt pust.

Det krever mye arbeid å oppgradere en eldre bolig til dagens moderne standard. Fredrikstad Snekkerservice har både kompetansen som trengs og fagfolkene som skal til for at du får en topp moderne og oppgradert bolig.

Vi følger alle gjeldende byggeforskrifter, og erfaringen du behøver for et slikt oppdrag. På grunn av dette er du sikret å få det resultatet du ser for deg.

Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og ønsker, og få resultatet du ønsker deg. Over tid vil bygninger naturlig slites ned og kreve en oppgradering. Det kan være badet eller kjøkkenet som trenger en oppgradering, eller byggets fasade som trenger et friskt pust. La oss hjelpe deg med å oppgradere boligen din!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle