Tjenester

Hva vi kan tilby deg som kunde

Nybygg av Fredrikstad Snekkerservice AS

Nybygg

Trenger du en snekker? Vi i Fredrikstad Snekkerservice kan hjelpe dere gjennom hele prosessen, fra A til Å, når dere ønsker å bygge dere ett nytt hus.

En stue med sofa og grå vegger

Tilbygg

Ønsker dere ett tilbygg til eksisterende bolig? Kontakt oss, så hjelper vi dere igjennom hele prosessen, fra hjelp til utformingen til utførelsen.

Rehabilitering av hus

Rehabilitering

Dersom deres bolig trenger en oppgradering i form av etterisolering og ny kledning, nytt tak eller andre innvendige arbeider. Vi er din snekker for disse jobbene!

Bygging av ny hytte på vinteren

Hytter

Drømmer dere om hytte? Vi rehabiliterer eldre hytter, men tar også på oss nybygg. Vi kan gjøre deres hyttedrøm til virkelighet!

Ny balkong

Småjobber

Vi utfører også småjobber. Skal dere bare bytte en dør eller ett vindu, eller kanskje få laget en liten platting? Ta kontakt med oss.

Større prosjekter

Vi kan være samarbeidspartner ved å utføre tømrerarbeidene i større prosjekter, F.eks i næringsbygg eller leilighetsprosjekter.

Byggesøknader

Vi utfører i hovedsak byggesøknader for egne jobber, men hjelper mer enn gjerne til med dette også, dersom vi har mulighet til det.

En tetthetskontroll inne i et bygg

Tetthetskontroll

Vi kan tilby tetthetskontroll av nye boliger inntil 1500 m3 i volum. Prisen er 5000.- eks. mva. i vårt hovedarbeidsområdeområde.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle