Våre tjenester

Hva vi kan tilby deg som kunde

Nybygg

Vi kan hjelpe dere gjennom hele prosessen når dere vil bygge dere ett nytt hus. Dere kan utføre enkle jobber selv, som for eksempel maling og sparkling og opparbeidelse av hage, eller dere kan komme til en nøkkelferdig løsning om det er ønskelig. Da koordinerer vi hele prosessen for dere, når det gjelder fremdrift og alle fagområder. Vi er ikke bundet av noen kataloghus produsent, men kan tilby tilpassede løsninger til kunden.

En stue med sofa og grå vegger

Tilbygg

Ønsker dere ett tilbygg til eksisterende bolig? Ta kontakt, så hjelper vi dere igjennom hele prosessen, fra hjelp til utformingen til utførelsen.

Rehabilitering av hus

Rehabilitering

Dersom deres bolig trenger en oppgradering i form av etterisolering og ny kledning, nytt tak eller andre innvendige arbeider, ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Bygging av ny hytte på vinteren

Hytter

Vi driver mye med rehabilitering av eldre hytter, men også nybygg. Det er mange hytter som ligger litt utilgjengelig for materialtransport osv. Da har vi ett godt samarbeid med en bedrift som flyr ut materialer o.l med helikopter til oss. Dette gjør det mye enklere å bygge på utilgjengelige plasser, til en gunstig pris.

Ny balkong

Småjobber

Vi utfører også småjobber. Skal dere bare bytte en dør eller ett vindu, eller kanskje få laget en liten platting? Ta kontakt, så skal vi prøve å hjelpe dere.

Næringsbygg N18

Større prosjekter

Vi kan være samarbeidspartner ved å utføre tømrerarbeidene i større prosjekter,
Til for.eks i næringsbygg eller leilighetsprosjekter.

Oppstart av nybygg

Byggesøknader

Vi utfører i hovedsak byggesøknader for egne jobber, men hjelper mer enn gjerne til med dette også, dersom vi har mulighet til det.

Nytt bad med hvite og grå fliser

Uavhengig kontroll

Vi utfører uavhengig konroll av luftetthet og våtrom i nye boliger. Vi har sentral godkjenning, tar oppdrag i Hvaler, Fredrikstad og omegn.

En tetthetskontroll inne i et bygg

Tetthetskontroll

Vi kan tilby tetthetskontroll av nye boliger inntil 1500 m3 i volum. Prisen er 5000.- eks mva i vårt hovedarbeidsområdeområde. Be om tilbud dersom dere er lengre unna, eller har flere enheter som skal testes på samme sted.

Har du behov for våre tjenester?

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale. Vi hjelper deg mer enn gjerne!